New Kids from the Block е пространство за градска култура в центъра на София, където ще можете да се насладите на любимите си творчески занимания. В рамките на топлите месеци на 2024 г. всяка седмица ще бъдете част от събитията на откритата ни сцена. Музика, танци, слънце, приятелска атмосфера и свежа публика на изключително комуникативно място.

Ако вие сте музикант, театрална или танцова компания / студио / школа и търсите място за изява и популяризация на това, което правите, то сцената на New Kids from the Block може да бъде вашата платформа. Можете да станете част от лятната програма като ни пишете на artbureaufoundation@gmail.com

Предлагаме ви възможност да представите своя артистичен продукт, както и да си партнираме в различни събития, като например съвместни уъркшопи, уроци по танци и партита на открито, dance battle и др.

Сцената, популяризацията на събитието, публиката са от нас. Настроението от вас!
Без такса за участие и наем на пространство.

Повече за откритата сцена

Къде се намира откритата сцена? – В градинката пред хотел Рила на ул. Алабин 39. В непосредствена близост до караваната на Street Chefs.

Кога? – Стартираме на 9 май. Пространството ще бъде на разположение до края на септември (докато метеорологичните условия позволяват).

Кой? – New Kids from the Block е Съвместен проект на Street Chefs и Фондация “Арт Бюро”, с подкрепата на Столична програма “Култура”.

Ще се радваме да се свържете с нас за повече информация!
Контакти: artbureaufoundation@gmail.com

Кандидатствай

New Kids from the Block – Open Call 2024
Scroll to top