New Kids from the Block e открито пространство за градска култура в центъра на столицата. Музика, танци, слънце, приятелска атмосфера и свежа публика на изключително комуникативно място ви очакват цяло лято!

Всяка седмица ще имаш възможността да срещаш любими артисти, да се запознаваш с нови форми на изкуство, да участваш в арт работилници, да се забавляваш с нас и… и така чак до края на сезона.

Следи тази страницата или профилите ни във Facebook и Instagram, за да научаваш най-новото от предстоящата ни програма!

Последвай ни за най-новото:

И в началото на октомври още ще се вихрим

МУЗИКА

DeВЯРА acoustic Live

1 октомври от 19:00 ч.

За втора година DeВЯРА ще гостува на сцената на New Kids From the Block. След като талантливата певица издаде три нови песни след последната си изява при нас, е време да се пак и да чуем какво ново.

МУЗИКА

Виктория&Цецо Acoustic Live

7 октомври от 19:00 ч.

Цветан Шангов и Виктория Лазарова са подготвили за вас своя авторски поглед към познати не толкова познати парчета от R&B, Pop и Rock музиката.

МУЗИКА

Solo Cello / Loop Machine

8 октомври от 19:00 ч.

Насладете се на изпълнението на виолончелистката Магдалена Петрович. По време на концертите си тя включва и луп машина, с която построява цяло произведение в момента на свирене.

След лятна пауза, продължаваме през септември

МУЗИКА

Brazil in Duo

31 август от 20:00 ч.

Петър Терзиев и Вилизар Гичев ще ви представят програма, изпълнени с красиви и по-малко известни боса-нова мелодии, джаз-стандарти и нова авторска музика.

ТЕАТЪР

Двойно дъно

1 септември от 20:00 ч.

Това авторско кабаре на Ана Батева и Любомир Колаксъзов се базира на монолози, вдъхновени от актьори и актриси, които по една или друга причина са се разочаровали от театралната среда.

ТЕАТЪР

Портокалите или любовта към…

2 септември от 20:00 ч.

Пищно празненство в чест на човешката глупост и наивност, но в същото време говори и за това колко прекрасен може да бъде човекът в невъзможността си да постигне красотата и мечтите си.

ИМПРО ТЕАТЪР

Софийски криминални истории

7 септември от 20:00 ч.

Това е импровизационен спектакъл, който ще ви отведе в най-калните и престъпни софийски улици. Всичко, което ще се случи, не е предварително режисирано и репетирано.

ТЕАТЪР ЗА ДЕЦА

Фабрика за приказки

9 септември от 17:00 ч.

Във Фабриката за приказки децата разгадават загадки, играят на игри, научават полезна информация за своите емоции, караоке с любими детски песнички и танцуват с мъпет куклите под „зоркото“ око на кукловода Юлия Коларова.

МУЗИКА

Danny Stoykova Acoustic Live

10 септември от 19:00 ч.

В очакване на първия мини албум на Дани Стойкова, ще чуем акустичните версии на песните от него, както и добре познати кавъри от света на поп, RnB, джаз и соул музиката. Очакваме ви заредени с добро настроение да се забавляваме заедно!

МУЗИКА

People of Maha

15 септември от 19:00 ч.

People of Maha е българска и бразилска инди рок група от 3 души от София, България. Групата е създадена през 2018 г. от колекция от енергични и решителни жени, които се срещнаха в местното музикално училище и които не можаха да не се насладят на музикалния стил на Florence + The Machine, Arctic Monkeys, Black Pumas и Red Hot Chili Peppers.

МУЗИКА

Teddy Velvet Band

16 септември от 19:00 ч.

Ще чуете авторска музика на Teddy Velvet в стил боса, суинг, етно, реге, ска и блус. Може да ги чуем и с кавъри на английски, френски, испански и руски език от репертоара на Duke Elington, George Gershwin, Joe Dassin, Jobim, Zaz, Buena Vista, loria Estefan, Vaya Con Dios, Мadonna, Beatles, Black, Nirvana, 5nizza и други.

МУЗИКА И ТЕАТЪР

Празнично събитие

17 септември от 11:00 ч.

По случай празника на София екипът на New Kids from the Block е подготвил едно незабравимо магично преживяване за малки и големи. От 11:00 малките гости ще могат да видят японската театрална приказка "Гон, малката лисица". В 19:00 Latino Kopeles ще ви забавляват с латиноамериканска музика с арабски ритми.

МУЗИКА

Eleeza&Vassi Аcoustic Live

22 септември от 19:00 ч.

Проект, насочен към поп, инди, R'n'B жанровете. Елена и Васи (вокал и китара) са подготвили за вас кавъри на Destiny's Child, Beyonce, Jorja Smith, Bruno Mars, както и някои любими български изпълнители.

МУЗИКА

Стрийт Брас Парти

23 септември от 19:00 ч.

Вили Стоянов предава целия си опит на новото поколение музиканти, учейки ги както на традициите, така и на най-новите тенденции в брас-бендовото свирене. Програмата за изпълнението им ще включи класически и съвременни брас парчета.

ИМПРО ТЕАТЪР

Клонираните

28 септември от 19:00 ч.

В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи, ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас, защото вие избирате сюжета. Това е импровизационен спектакъл, който ще ви отведе в най-калните и престъпни софийски улици. Всичко, което ще се случи, не е предварително режисирано и репетирано.

МУЗИКА

Георги Варамезов - SOLO

30 септември от 19:00 ч.

Георги Варамезов и неговата китара ще ви очакват на нашата сцена за една вечер изпълнена с английска, ирландската и американска музика в авторски и популярни интерпертации.

Юли идва с много събития

МУЗИКА

Jeko[v] Acoustic

4 юли от 19:00 ч.

Jeko[v] е солов проект на Жеко Жеков, стартиран през 2015 в инди-фолк-рок насоченост.

МУЗИКА ЗА ДЕЦА

Един бял лист

12 юли от 20:00 ч.

"Един бял лист" е поетичен пърформанс по стихове на Иван Радоев. Представлява подбор от най-емблематичните му любовни и социални стихотворения.

МУЗИКА ЗА ДЕЦА

DaaSeed

13 юли от 20:00 ч.

DaaSeed е една ска-фънк легенда от софийския ънърграунд! Ако сте зажаднели за авторски сърф рок, елате при нас!

МУЗИКА

НАСАМЕ

18 юли от 20:00 ч.

Група “Насаме” продължава със своите акустични концерти. На 18.07. сцената на New Kids from the Bloc Какво повече му трябва на човек, като има хубава музика и вкусна храна.

МУЗИКА

DeВЯРА acoustic Live

19 юли от 20:00 ч.

За втора година DeВЯРА ще гостува на сцената на New Kids From the Block. След като талантливата певица издаде три нови песни след последната си изява при нас, е време да се пак и да чуем какво ново.

Юни ще е пълен

МУЗИКА ЗА ДЕЦА

Детски брас бенд

1 юни от 19:00 ч.

Брас бендът към Националното музикално училище “Любомир Пипков” в София е най-новата рожба на виртуозния тромбонист Велислав Стоянов.

МУЗИКА ЗА ДЕЦА

Детски хор Пим Пам

3 юни

По случай отбелязването на 90- годишнината от рождението на големия български композитор Борис Карадимчев, Пим Пам ще изнесе специално представление за всички малки и големи деца.

МУЗИКА

Jeko[v] Acoustic

4 юни от 19:00 ч.

Jeko[v] е солов проект на Жеко Жеков, стартиран през 2015 в инди-фолк-рок насоченост.

МУЗИКА

People of Maha

8 юни от 19:00 ч.

Елате на едно рок приключение с бразилската инди рок група, вдъхновена от музикалния стил на Florence + The Machine, Arctic Monkeys, Black Pumas и Red Hot Chili Peppers.

МУЗИКА

Quiz на Радио София и музика с Алек Кирев

9 юни от 17:00 ч.

Започваме в 17:00 с куиз на живо в предаването “Добър вечер, София”. От 19:00 на сцената излиза Алек, чиято авторска музика ще ви позволи да надникнете в неговия личен свят.

МУЗИКА

Глас и акордеон

10 юни от 19:30 ч.

‘Глас и Акордеон’ е съвместен проект на Деси Андонова (Sentimental Swingers/ Desy & The Shiny Stockings) и Илко Градев (Acoustic Soul), представящ интерпретации на джаз композиции от 40-те и 50-те години на миналия век.

МУЗИКА

Teddy Velvet

15 юни от 19:00 ч.

Teddy Velvet Band са Teddy Velvet – вокал и китара, Александър Гегов – саксофон, Георги Попов – перкусии и Ален Бенев – контрабас. Те свирят авторскатa музика на Teddy Velvet в стил боса, суинг, етно, реге, ска и блус.

МУЗИКА

DeВЯРА acoustic Live

16 юни от 19:00 ч.

За втора година DeВЯРА ще гостува на сцената на New Kids From the Block. След като талантливата певица издаде три нови песни след последната си изява при нас, е време да се пак и да чуем какво ново.

МУЗИКА

Jazz Manouche Trio

22 юни от 19:00 ч.

Триото изпълнява известни теми на Астор Пиацола, Джанго Рейнхард, Чик Кърия и много други – с любов към така наречения gypsy jazz.

ДИЗАЙН

Книги за дизайн и работилница с AVRTIKL

24 юни, 13:00 - 19:00 ч.

AVRTIKL [авъртикъл] е книжарница за дизайн и визуална култура, която организира тематични събития и работилници. Всеки желаещ може да изработи нещо с ръцете си, което да го радва докато чете любимото си лятно четиво.

ТЕАТЪР ЗА ДЕЦА

Гон, малката лисица

25 юни от 19:00 ч.

Японска приказка, разказана от театър "Арт Ленд"

МУЗИКА

Brass Squad

29 юни от 19:00 ч.

За втори път ще бъдем на вкусните бургери и на якото място. Какво повече да трябва на човек, хубава музика и вкусна храна. Ще ви заредим с ударна енергия, много улична енергия, а от Street Chefs ще се погрижат за вкусната храна и гостоприемството.

МУЗИКА

Vick acoustic live

30 юни от 19:00 ч.

VICK ще ви зареди с една силна доза от нейния обширен спектър от емоции, които трептят перфектно в честотата на всяка нота, до която се докосне тя. И защото това преживяване трябва да е силно, до нея ще застанe и Стефан Филипов на китара.

Започваме през май

МУЗИКА

Фънк парти с група Funkilicious

24 май от 19:00 ч.

“Funkilicious” не е просто група, Funkilicious е емоцията във фънка, душата на седем музиканти.

МУЗИКА

Free4All live с Александър Гегов

25 май от 19:00 ч.

Free4All е музикален колектив обърнал поглед към стиловете от семействата на афро-кубинската музика и така наречения Latin Jazz.

New Kids from the Block – Програма
Scroll to top